Жељко Јоксимовић задовољан пласманом на Евровизији

Представник Србије на 57. “Песми Евровизије”, Жељко Јоксимовић допутовао је у Београд у недељу увече. Евровизијска делегација Србије, чланови “Ад Хок оркестра” и наш представник задовољни су пласманом песме „Није љубав ствар“. Спектакл у Бакуу је завршен а честитања нашем тиму и даље трају.

"Осећам се фантастично, висок пласман смо остварили. Борили смо се. Својски, свим снагама, пре свега музички. Ово је висок пласман за Србију, после Маријиног првог места 2007. ово наше треће место је одлично постигнуће током шест година учешћа Србије као самосталне државе на "Песми Евровизије"." изјавио је Жељко Јоксимовић за РТС.

Окупљени новинари на београдском аеродрому "Никола Тесла" тражили су од Жељка да прокоментарише реултате гласања, чињеницу да је било чак десетак земаља које нису дале поене за "Није љубав ствар".

"Морам искрено рећи да јесам био мало изненађен, да из тих неколико земаља није стигао баш ниједан бод. Али све то је веома сложено, Евровизија је велико европско такмичење, велики систем. Шведска је имала добру и модерну песму, ми смо имали другачију песму, веровали смо до краја у оно што радимо и верујемо и даље. Сматрам да смо успели, да смо остварили успех. Нијансе су у питању, у кампањи која се водила и , уствари у свему су чини ми се тек нијансе пресудиле. Ипак, желим да поновим да смо заиста уживали и били поносни у улози представника Србије, имали смо исту идеју сви у тиму , борили се заједно и до краја и мислим да смо у томе успели", рекао је Јоксимовић.

Конференција за медије, којој ће присуствовати Жељко Јоксимовић, "Ад Хок оркестра" и чланови евровизијске делегације Србије заказана је за понедељак, 28. мај у згради РТС-а у Таковској број 10 за 18 часова.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара