Јоксимовић у центру пажње медија

У Кристалној дворани у Бакуу данас је одржана друга проба српског тима на 57. Песми Евровизије и конференција за новинаре за коју се тражило место више. Јоксимовић је у овом тренутку на интерном гласању у званичном прес центру првопласирани извођач у другом полуфиналу.

Четврти радни дан у Бакуу за Жељка Јоксимовића и Ад хок оркестар протекао је у финализацији техничких детаља, режији самог наступа и увежбавању покрета свих учесника на сцени за прво такмичење које је подсећамо у четвртак 24. маја. Већина сугестија наше делегације после прве пробе је усвојена, што је довело до извесних измена: светло на сцени је много активније и промењена је ЛЕД позадина.

"Сви су много задовољнији самим наступом, на прагу смо одличног представљања Србије на Песми Евровизије 2012. године" истакла је Душка Вучинић Лучић, шеф пр и преса РТС-а. "Посебну захвалност упућујемо љубазним домаћинима, организаторима такмичења, који се заиста према нашем представнику и свима нама у тиму опходе са веома много поштовања. Задовољни смо и што су наше сугестије уважане када је реч о самом наступу и сада смо сви много расположенији. Времена да дотерамо све што треба за први званичан наступ имамо, пред нама су и генералне пробе".

После пробе уследила је конференција за новинаре која је била попуњена готово до последњег места, толико је велико интересовање медија за представника Србије Жељка Јоксимовића. На листи захтева за интервју после конференције било је више од 30 медијских кућа. Већина питања су била везана за емоцију песме, жанр његове музике и наравно за очекивања у финалу.

"Имали смо пуно инсинуација од представника страних медија на повратак Песме Евровизије у Београд" каже Душка Вучинић. "Жељко је истакао да осећа велику подршку на овом такмичењу и да му то много значи, као и да му од данас подршку пружа и супруга која му се придружила у Баку".

На интерној листи најбољих међу акредитованим новинарима за 57. Песму Евровизије у Азербејџану, Јоксимовић и песма „Није љубав ствар" тренутно заузимају прво место у другом полуфиналу.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 30. јун 2024.
29° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару