Нина ствара нову чаролију

Док добар део домаће и евровизијске јавности још увек са радошћу певуши добро познате стихове песме „Чаробан“ Кристине Ковач, представнице Србије на Песми Евровизије 2011. у Диселдорфу, наша „чаробна“ Нина у месецима који су уследили после евровизијске грознице вредно и темељно припрема изненађење у својој новој професионалној породици - ПГП РТС-у.

Нина, односно Даница Радојичић, урбана девојка великих вокалних способности готово непозната у јавности до победе у телевизијској емисији РТС-а Песма за Европу у фебруару 2011. са композицијом „Чаробан" Кристине Ковач, после учешћа на Песми Евровизије у Диселдорфу где је постигла 14. место у финалу, живи потпуно другачији живот него што је то чинила само годину дана раније. Слава и популарност Нину, међутим, нису промениле.

Када се прашина око учешћа у Песми Евровизије маја 2011. бар на неколико месеци слегла у медијима, Нина је искористила време да настави студије на Факултету за фармацију. Свој вокални таленат међутим не штеди у правим приликама па је тако јавност могла да је види у веома гледаној емисији „Балкан - сећање на Тошета" на РТС-у у октобру када је заједно са бројним другим представницима на Песми Евровизије Маријом Шерифовић, Јеленом Томашевић као и представником Босне и Херцеговине Харијем Верешановићем учестовала у специјалном програму реализованом у знак сећања на трагично настрадалог македонског певача Тошета Проеског. Нина је била радо виђен гост на РТВ Словенија у специјалној емисији „Мисија Евровозија" где је у заједничком дуету са Мајом Кеуц, словеначком представницом на ЕСЦ 2011. очарала бројну публику.

Међу првима Нина је честитала Жељку Јоксимовићу на избору за представника на Песми Евровизије 2012. -Жељко је одличан избор РТС-а јер има велико искуство и већ постигнут јако добар пласман на Евровизији-истакла је Нина одмах после именовања Јоксимовића за представника Србије у Бакуу - Верујем да ће добро проћи и честитам му, он је одличан певач и композитор што га издваја од многих учесника. Мислим да бољег немамо за Евровизију ове године.

Недавно одржан традиционални Новогодишњи концерт Биг бенда РТС-а одржан у Коларчевој задужбини под називом „Даме бирају" није прошао без Нининог вокала и сјајног извођења песама у џез аранжману, а под диригентском палицом Ивана Илића. За све ово време, Нина у сарадњи са ПГП РТС вредно припрема ново изненађење за своје обожаваоце упоредо са бројним обавезама које су уследиле после Диселдорфа.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 01. јул 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару