Читај ми!

Теја Дора: Припреме за Малме почеле, једва чекам да промовишем Србију и рамонду

Седам дана након што је победила на „Песми за Евровизију“, Теја Дора каже да су утисци после тријумфа коначно почели да се слежу, али да је и даље узбуђена због тога што ће у Малмеу представљати Србију.

Упркос томе што се врло брзо издвојила као један од фаворита, млада певачица рекла је, гостујући у Шареници, да ниједног тренутка није била сигурна да ће победити, а у неким тренуцима и помало скептична.

Шеф српске делегације Урош Марковић подсетио је да је „Песма за Евровизију“ постигла изузетан успех и рекордну гледаност.

„Знали смо да ће бити гледано, али смо заиста померили границу ове године. Желео бих да захвалим свим колегама који су месец дана на Кошутњаку марљиво радили уз одличну енергију што се на крају и видело“, додао је Марковић.

Теја Дора није желела много да открива какве ће промене унети у наступ у Малмеу.

„Променићемо шта буде требало и прилагодити. Већа је сцена и још важнији наступ“, навела је српска представница на „Песми Евровизије“.

Делегација из Србије за Малме креће 26. априла, а већ наредног дана заказана је прва проба, пошто Теја Дора наступа у првом делу првог полуфинала.

Планирано је и да се Теја Дора појави на неколико наступа пре саме „Песме Евровизије“ – у Амстердаму, Лондону, Барселони, Мадриду, како би се боље представила европској публици.

Једва чека, како каже, да посети неке од поменутих градова и да се дружи са обожаваоцима „Песме Евровизије“, као и да им објасни шта тачно значи и представља цвет рамонда о ком пева.

недеља, 28. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво