Читај ми!

Смрт за воланом

У општини Вршац, током ове недеље, три смрти за воланом и тешка саобраћајна несрећа, у којој је погинуо 21-годишњи младић. Узрок несрећа - врућина и претерана брзина.

Последња несрећа у вршачкој саобраћајној црној хроници догодила се у селу Војводинци. Возач трактора Дорин Лацку (43) испао је из трактора, а задња гума му је пригњечила главу и на месту га усмртила.

На место несреће први је стигао Јонел Ференц. Он каже да је Дорин био искусан тракториста али да је, највероватније, тракторска приколица којом је превозио жито била претоварена, и да се трактор на кривини, преврнуо.

Његове речи потврдили су за РТС и у полицији. Наложена је обдукција којом ће бити утврђен тачан узрок несреће.

Раније ове недеље, у саобраћају је страдао још један тракториста.

За воланом трактора, М. П. из Потпорња доживео је мождани удар, док се враћао кући са њиве. Возило је по инерцији наставило да се креће и ударлио у кућу.

Још једна смрт за воланом догодила се у суботу поподне, када је један румунски грађанин преминуо у свом аутомобилу, на граничном прелазу Ватин. Лекари су и у овом случају установили природну смрт, а претпоставља се да је на то утицала и несносна врућина протеклог викенда.

Кобна брзина

Врућина, ипак, није била узрок тешке саобраћајне несреће која се догодила у ноћи између суботе и недеље код хале "Миленијум" у Вршцу.

Мотоциклиста В. В. је великом брзином ударио у бициклисту С. А. из Вршца. На лицу места преминуо је сувозач на мотоциклу А. М. (21) из Вршца, док је бициклиста С. А., са тешким телесним повредама, пребачен у београдски Ургентни центар.

Агенција за безбедност саобраћаја апеловала је на возаче да поштују прописе и да посебно воде рачуна о брзини, јер се на високим температурама спорије реагује и лошије опажа, што је протеклих дана узроковало ове тешке нереће у Вршцу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
25° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару