Нападнут Мурињо

Још није сасвим јасно шта се тачно догодило на аеродрому у Ла Коруњи у петак уочи сусрета домаћег Депортива и Реала. И поред малог броја познатих чињеница медији у Шпанији не престају да брује о неидентификованом човеку који је, наводно, ножем насрнуо на Жозеа Муриња.

Према и даље непотврђеним информацијама непознати нападач, за којим полиција и даље трага, пре недељу дана покушао је ножем да убоде тренера Реала Жозеа Муриња. Читав инцидент, који је „краљевски клуб" држао у тајности, објавила је станица Кадена Сер.

Према одређеним наводима, напад се догодио прошлог петка, непосредно по доласку Реала у Ла Коруњу на првенствену утакимицу са домаћом екипом Депортива.

Португалац је застао на аеродрому где је давао аутограме, када је изненада на њега насрнуо неидентификовани човек али је брзо реаговао један од чланова клупског обезбеђења и одгурнуо је нападача. Тек када је видео крв схватио је да је човек био наоружан оштрим предметом, по свој прилици ножем. Установљено је накнадно да је телохранитељ задобио убод, око четири центиметара дубок, у пределу десног пазуха.

Полиција у покушајима да пронађе нападача користи снимке сигурносних камера на аеродрому али то, барем за сада, није уродило плодом.

У међувремену, неименовани представник Реала је, управо за станицу Кадена Сер, истакао да ће „краљевски клуб" знатно појачати мере обезбеђења пред наредни сусрет у Сантандеру против Расинга.

Када су новинари на конференцији за штампу замолили Муриња да прокоментарише инцидент, Португалац се само насмејао.

„Не знам ништа. Ништа нисам видео. Стигао сам, отишао у хотел, одиграо утакмицу и вратио се у Мадрид. То је све", рекао је Мурињо не показујући никакве знаке забринутости.

Реал Мадрид, барем за сада, није изашао са званичним саопштењем.



 


.  

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи