Читај ми!

Синер: Уверен сам да ће се мој случај позитивно решити

Италијански тенисер Јаник Синер изјавио је у Шангају да је уверен да ће се његов случај позитивно решити упркос жалби Светске антидопинг агенције која тражи његову суспензију.

Светска антидопинг агенција донела је прошле недеље одлуку да од Суда за спортску арбитражу затражи да Синер буде кажњен због тога што је био позитиван на супстанцу клостебол током Индијан Велса и да буде суспендован између године и две.

"Био сам помало изненађен жалбом, али са друге стране, знао сам да би то могло да се деси. Десило се, и даље сам изненађен, али сарађиваћу као и раније. Имао сам три саслушања, која су ми ишла на руку. Било је добро, али сад да видимо", рекао је Синер на конференцији за медије у Шангају.

Италијан не крије да је оптимиста.

"Веома сам уверен да ће се случај решити позитивно, у моју корист. Био бих веома, веома изненађен кад би се десило супротно. То није ситуација у којој се осећам пријатно, то је сигурно јер сам мислио да је све готово, тако да ми није лако", закључио је Синер.

Италијан ће на мастерсу у Шангају покушати да постане први тенисер још од Рафаела Надала и 2018. године који је успео да освоји три мастерс турнира из серије 1000 у једној години.

Синер је ове сезоне освојио оба мастерс турнира у Сједињеним Америчким Државама, у Мајамију и Синсинатију. У првом колу мастерса у Шангају Синеру ће ривал бити Јапанац Таро Данијел.

петак, 04. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи