Читај ми!

Руси ишчупали бод против Кореје

Русија и Јужна Кореја поделили бодове, 1:1 (0:0) у другом мечу Групе Х. Корејци повели, Руси успели да изједначе, оба гола постигли резервисти. Корејци свакако задовољнији бодом. У другом колу Русија игра против Белгије, а Јужна Кореја са Алжиром.

Последњи меч првог кола донео је занимљив фудбал нарочито у другом полувремену, када су и постигнута оба гола. Русија је били бољи ривал током целог сусрета, ипак Корејци искористили грешку Акифејева и стигли до предности. Руси успели да изједначе, али нису имали снаге за комплетан преокрет.

Прво полувреме донело је позициону игру на обе стране. Обе селекције више пажње поклањале одбрани свог гола. Руси више нападали, али без ефикасне завршнице. Корејци покушавали из контри, неколико пута запретили, ипак прво полувреме завршено је без голова.

У наставку обе селекције кренуле нешто одлучније. Руси су притисли и покушали да први стигну до предности. Међутим, то је пошло за руком Корејцима. Приликом једне полуконтре резервиста Ли је опалио по лопти са око 20 метара. Лопта је ишла право у лице Акифејева, овај је покушао да је ухвати, прелеће га и завршава у мрежи. Играо се 68. минут.

Капело прави нове измене, а добитна комбинација била је увођење Жиркова у 71. минуту. Само три минута касније овај играч се најбоље снашао у казненом простору и матирао одличног Јунга.

До краја сусрета бележимо још неколико шанси на обе стране, ипак, није било промене резултата.

У другом колу у дербију групе играју Русија и Белгија, која је савладала Алжир са 2:1, а Јужна Кореја се састаје са Алжирцима. Мечеви су на програму 22. јуна.

Ток меча:

01.50 - Крај утакмице. Русија - Јужна Кореја 1:1.

01.30 - ГООЛ! Изједначење, 1:1. Стрелац је Кержаков у 74. минуту. Поново је стрелац резервиста, који је само три минута раније ушао у игру. После велике гужве у казненом простору Кержаков је искористио један одбитак и сместио лопту у мрежу.

01.24 - ГООЛ! Јужна Кореја води са 1:0. Стрелац Ли у 68. минуту. Резервиста Ли, који је ушао пар минута раније, повео је лопту са средине терена, кренуо ка голу. Шутирао је са око 20 метара, велика грешка Акифејева, лопта га је преварила и завршила у мрежи.

01.02 - Почело је друго полувреме.

00.47 - Крај првог полувремена, Русија - Јужна Кореја 0:0.

00.27 - Без изгледнијих прилика за гол на обе стране. Руси контролишу игру више нападају, али не стижу до гола. Неколико полуприлика ипак недовољно за гол. С друге стране Корејанци вребају из контранапада и користе сваку прилику да стигну до гола Акифејева.

00.00 - Почела је утакмица између Русије и Јужне Кореје.

23.50 - Састави тимова:
Русија: Акинфејев - Јешченко, Игњашевич, В. Березуцки, Комбаров - Глушаков, Фајзулин, Жирков - Самедов, Шатов - Кокорин.

Јужна Кореја: Јунг - Ј. Ли, Ким, Хонг, Јун - Ки, Хан, Ч. Ј. Ли, Ку - Парк, Сон.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 01. јул 2024.
31° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару