Читај ми!

Јован Радомир навија за Теја Дору и поручује: Евровизија је мисија мира

Сутра, седмог маја, је прво полуфинале Песме Евровизије. После генералне пробе, у току су последње припреме. За конференције за новинаре у Малмеу, задужен је Јован Радомир, који ове године за фаворита има – нашу представницу Теја Дору.

Свечано отварање Евровизије одржано је петог маја, а данас су у Малме арени, извођачи и чланови делегација 15 земаља, такмичара из другог полуфинала, као и директни финалисти, које ћемо гледати и слушати у оквиру сутрашњег програма.

Душка Вучинић, шефица Службе за корпоративни имиџ и односе са јавношћу РТС-а, рекла је да је вечерас још једна, важнија генерална проба.

Јован Радомир, који ове године води конференције за медије са такмичења за најбољу песму Европе, поделио је утиске са одржане генералне пробе: „Ово што је било данас поподне је било фантастично, изгледало је јако добро. Имамо јако занимљивих наступа, тако да ће ово вечерас бити још јаче“.

Душка Вучинић је додала да ће жири вечерас гледати наступе, за случај да сутра не буде нешто у реду са гласовима, али да – не оцењује. Гласа публика.

„Стиче се утисак да је доста пажње посвећено безбедности самих учесника и фанова, којих нема ове године у оном броју на који смо навикли, као ни новинара“, рекла је Вучинићева, са чиме се Радомир сложио.

„Осећају се дешавања у свету, то је нормално, дошло и до нас, тако да безбедност ове године мора бити на нивоу у сваком смислу. Било где да је такмичење, мора бити како јесте. То се осети и у граду, кад се људи крећу да је полиција на сваком кораку, да се сви морамо осећати сигурним. Али ја мислим да ово такмичење мора да шири неку љубав, и поштовање једних према другима, и зато је и почела Евровизија, као нека мисија мира“, објаснио је Радомир који је искрено рекао да му је фаворит представница Србије – Теја Дора.

Прво полуфинале Евровизије РТС преноси седмог маја са почетком од 21 сат.

недеља, 19. мај 2024.
26° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара