Читај ми!

Србија на Дечјој песми Евровизије – представљена песма Катарине Савић

На званичном Youtube каналу планетарно популарног такмичења „Дечја песма Евровизије“ објављен је спот за песму „Свет без граница“, којом ће Катарина Савић представљати Србију на 20. „Дечјој песми Евровизије“.

Лепота Катарининог гласа савршено је обликована музиком и текстом ауторке Иване Драгићевић, док је аранжман урадио Александар Седлар.

Дечак из спота, Мартин Зоричић, биће Катаринина подршка на великој сцени концертно-спортског комплекса „Карен Демирчјан“ у Јеревану. Успешно се бави савременим плесом, што потврђују освојене титуле на европским и светским шампионатима. Актуелни је вицешампион у савременом плесу.

У главном граду Јерменије у недељу, 11. децембра, на „Дечјој песми Евровизије“ такмичиће се представници из шеснаест земаља. Своје учешће потврдиле су: Француска, Грузија, Ирска, Италија, Албанија, Казахстан, Малта, Холандија, Северна Македонија, Пољска, Португалија, Шпанија, Украјина, Велика Британија, Јерменија и Србија.

Публика из Србије моћи ће да гласа за Катарину Савић путем онлајн гласања на званичном сајту junioreurovision.tv.

Наступ Катарине Савић и песма Свет без граница емитоваће се у недељу, 11. децембра 2022. године, у директном преносу такмичења „Дечја песма Евровизије“ на Другом програму РТС.  

петак, 14. јун 2024.
23° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије