Читај ми!

Новац те чини слободним

Некадашњи дилер наркотика, чији је албум првенац у свету продат у више од 12 милиона примерака, новац види као средство које човеку обезбеђује већу слободу. Фифти Сент сматра да човек са довољно новца веома лако налази решења за наизглед безизлазне ситуације.

Кертис Џексон, познатији као Фифти Сент, открио је да најбоље што долази са великом зарадом је осећај слободе. Када човек има довољно новца лакше се суочава са проблематичним ситуацијама и може да оствари више жеља.

„Ако тренутно нема лета који ми је потребан да бих стигао на жељену дестинацију, онда је приватни авион право решење. Исто тако и када је посао у питању, ако мислим да је неки пројекат значајан, онда ћу без проблема уложити новац у њега. Неким људима то изгледа чудно, али са њима једноставно нисам на истим таласним дужинама", рекао је познати репер.

Тридесетшестогодишњи музичар има велику жељу и да постане добар глумац, па тако полаже велике наде у филм Things Fall Apart, у којем тумачи лик перспективног америчког фудбалера, чија је каријера доведена у питање када му је дијагностикован рак.

Аутор хита In Da Club потписује продукцију остварења, а сам је написао и сценарио на основу искуства које је имао као дете.

Фифти Сент прихвата чињеницу да ће због морати још много и напорно да ради да би га схватили озбиљно у свету глуме и да би се отресао имиџа лошег момка из хип-хоп заједнице. 

„Људи ће ме доживљавати на одређени начин све док не будем остварио успех и на другим пољима. Исто као што се разликују слике коју су о мени имали људи када сам почео да се бавим музиком и када је мој албум продат у 12 милиона примерака у свету. На крају ће успети да виде да постоји и моја друга страна", закључио је популарни репер.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
33° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару