Читај ми!

Старе као вино

Не само што многе холивудске звезде одолевају зубу времена него са годинама ове даме постају све лепше. Мада је тешко поверовати у причу о супергенима, чињенице говоре супротно – оне заиста изгледају запањујуће добро.

Упркос чињеници да су ушле у пету, а поједине и у шесту деценију живота, многе холивудске лепотице и даље оправдавају статус најлепших жена на планети, успешно парирајући својим далеко млађим колегиницама.

Изрека да старе као вино дефинитивно се односи на Деми Мур, Џенифер Анистон, Џулију Робертс, Ким Катрал, Мадону, Тери Хачер и Хали Бери.

Прва на листи најпожељнијих педесетогодишњакиња, Деми Мур, одувек је сматрана једном од најатрактивнијих холивудских дама.

Ретко која жена би једнако добро изгледала да обрије главу, као што је то својевремено урадила Мурова.

Брак са петнаестак година млађим Ештоном Кучером управо је доказ да уз тело девојке најчешће иде и младалачки дух.

Демина колегиница Џенифер Анистон такође је од почетка неговала имиџ лепе и неговане жене, по чему се одмах издвојила из мора телевизијских глумица.

Од снимања серије Пријатељи прошло је више од 15 година, а Џен, лепша и заводљивија него икад до сад, делује као да јој време не може ништа.

Попут колегиница, и Џулија Робертс је кроз каријеру изгледала добро, али чини се да, како године пролазе, бива све привлачнија.

„Згодна жена" није без разлога једна од најплаћенијих глумица на свету, а бројне понуде за улоге поред талента добија и захваљујући добром изгледу.

Сјајна глумица и секс-симбол Ким Катрал, која је стекла велике симпатије улогом Саманте у серији Секс и град, једна је од срећница које годинама изгледају све боље и боље.

Ким тврди да се никада није подвргла хируршком захвату и да то не планира да уради.

„Жена треба да пронађе начин да се осећа добро у својој кожи у било ком животном добу", поручује Катралова.

Још један од примера да и старење може да буде лепо јесте бунтовница Мадона, која је својим вештинама и вредним радом доспела у сам врх шоу-бизниса.

Упркос чињеници да на почетку каријере није била ни приближно привлачна као данас, поп звезда није марила за злураде коментаре када је њен стил био у питању, јер је одувек веровала у себе.

Данас, Мадона је једна од најлепших жена за своје године.

И глумица Тери Хачер стари као Доријан Греј. Успевши да трку са временом окрене у своју корист, чувена Сузан из серије Очајне домаћице стално налази начине да изгледа као да јој је 30, а не 48 година.

Тамнопута глумица невероватног шарма и лепог лица Хали Бери, такође се нашла на листи најлепших жена у петој деценији.

Током целе каријере Хали је носила титулу секс-симбола, иако је увек говорила да се не осећа тако. Скромна глумица и данас изгледа као „милион долара"!

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
32° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару