Окончана талачка криза у Москви, нападач убијен

Човек са пиштољем ушао у банку у Источној Москви и узео неколико људи за таоце. Полиција је прво ослободила пет особа и саопштила да је у банци остала заробљена још једна жена. Након преговора полиција је убила нападача. Нико од талаца није повређен, преносе медији.

21.45 - Нападач је убијен, преноси РТ и додаје да нико од талаца није повређен. 

21.33 - Зачула се пуцњава унутар банке.

21.30 - Полиција саопштила да је у банци остала једна жена која се забарикадирала.

21.15 - Неки медији преносе да је у банци остало заробљено до три особе. Полиција преговара са нападачем који тврди да има бомбу.

21.10 - Полиција је саопштила да је ослобођено пет особа.

По пријави талачке кризе, на лице места је послата специјална полицијска јединица. 

Раније је извор из полиције рекао за агенцију Интерфакс да је човек ушао у банку и да је вероватно држао пиштољ или убедљиву реплику. Наведено је да је наредио радницима да му спреме новац.

Особље банке је притиснуло дугме за узбуну, након чега се нападач забарикадирао у једну канцеларију са неколико клијената банке и два радника.

Полиција је прво ослободила пет особа након чега је преговарала са нападачем. Успела је да га савлада а нико од талац није повређен. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 28. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи