Трамп жртвама малтретирања: Преболите то

Претендент за номинацију Републиканске странке за председника САД Доналд Трамп поручио је да људи изложени вербалном малтретирању треба да "преболе то" и узврате напад.

Доналд Трамп је, у интервјуу са водитељком Фокс Њуза Мегин Кели, коју је пре само неколико месеци оштро напао на Твитеру и другим медијима, навео да увек узвраћа ударац онима који га нападну, само 10 пута јаче, пренела је агенција АП.

На питање да ли је икад био мета вербалног малтретирања, Трамп је одговорио да није, али је додао и да се малтретирање не дешава само деци.

"Људи су жртве вербалног малтретирања и са 55 година", навео је амерички милијардер, на шта је Келијева (45) уз осмех одговорила: "То може да вам се деси и са 45 година".

"Да знате да може", рекао је Трамп, као да није чуо коментар новинарке, и додао: "Али морате то да преболите. Узвратите им, урадите шта год морате да урадите".

Трамп се увредио кад га је током прве предизборне дебате републиканских кандидата за председничку номинацију Келијева позвала на одговорност поводом непристојих примедби на рачун жена које је он претходно изговорио.

Контроверзни милијардер је после тога рекао да је агресивни тон Мегин Кели последица предменструалног синдрома, назвао је "трећом лигом" и бојкотовао једну од следећих дебата коју је она модерирала.

У исечку интервјуа који је Трамп дао Келијевој, а који ће бити емитован у целини у уторак увече на телевизији Фокс, они нису директно коментарисали Трампову критику упућену новинарки, али је она рекла да је интервју био углавном срдачан, уз понеки напети тренутак.

Келијева је изјавила да је затражила интервју од Трампа јер је желела да пребаци своју интеракцију са њим искључиво на професионални терен.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 28. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи