Срушила се зграда у Кенији

Најмање две особе су погинуле, а 38 је спасено када се суршила осмоспратна резиденцијална зграда у Најробију. Још се не зна шта је са десетинама станара зграде.

Према речима полицијског званичника Бенсона Кибуеа, једна особа је преминула по доласку у болницу, док је тело детета извучено из рушевина, преноси Танјуг.

Несрећа се догодила синоћ, а како је рекао званичник из Кенијског Црвеног крста Ник Тионго, још се не зна шта је са десетинама станара зграде.

Градски планер Том Одонго изјавио је да су горњи спратови зграде грађени на брзину због чега је вршен додатни притисак на доње спратове.

Прошлог месеца осам особа је погинуло када се, такође, срушила зграда у престоници Кеније.

Због велике потражње станова у Најробију, поједина грађевинска предузећа не испуњавају грађевинске стандарде током изградње зграда како би максимално смањили трошкове и повећали своју зараду.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 28. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи