Читај ми!

Дорнер извршио самоубиство?

Одбегли полицајац Крис Дорнер погинуо од рана које је сам себи нанео, док је био опкољен у брвнари, саопштава полиција. Званичници нису потврдили да је реч о самоубиству, већ да Дорнер има прострелну рану на глави, нанету из његовог оружја.

Одбегли бивши полицајац из Калифорније, чији су спаљени остаци пронађени у изгорелој колиби у планинама изнад Лос Анђелеса, после оружаног сукоба са полицијом, по свему судећи је умро од повреда које је сам себи нанео ватреним оружјем, саопштили су званичници.

Обдукцијом тела Кристофера Дорнера (33) утврђено је да је смрт наступила услед прострелне ране на глави, изјавио је капетан Шерифа округа Сан Бернардино Кевин Лејси на конференцији за медије.

Власти још нису дефинитивно утврдиле ко је испалио тај хитац.

"На основу информација којима располажемо, можемо закључити да је рану од које је преминуо Критофер Дорнер нанео сам себи", рекао је Лејси.

Дорнер, који је био и резервиста америчке морнарице, оптужен је да је од 3. фебруара убио четири особе, укључујући заменика шерифа, убијеног у уторак у оружаном сукобу у планинама Сан Бернардино, североисточно од Лос Анђелеса.

У манифесту, који је прошле недеље објављен  на Дорнервом Фејсбуку профилу, пише да је неправедно избачен из полиције Лос Анђелеса и да ће се осветити "неконвенционалним и асиметричним ратом" против полицајаца и њихових породица.

Шериф округа Сан Бернардино Џон Мекмејхон је на конференцији за новинаре поновио да његови заменици нису намерно спалили колибу у коју се Дорнер склонио, преноси Ројтерс.

Мекмејхон је био суочен са преиспитивањем тактика његових полицајаца пошто се на аудио снимку оружаног сукоба, који је емитован на локалној телевизији КЦЛ и на Си-Ен-Ен-у, могло чути како вичу "спали је".

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 17. август 2024.
35° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару