"Сарадња Србије и УАЕ у области одбране све динамичнија"

Министар одбране Александар Вулин и амбасадор Уједињених Арапских Емирата у Србији Џума Рашид ел Дахери оценили су да је сарадња две земље у области одбране све динамичнија и садржајнија, о чему сведоче, како су закључили, све већи број узајамних посета високог нивоа, као и успешна реализација различитих врста и нивоа обуке.

Александар Вулин је, на састанку на којем се разговарало о унапређењу сарадње у области одбране, истакао да је Србија поуздан и искрен пријатељ Уједињених Арапских Емирата и потврдио приврженост развоју и сталном јачању пријатељских и стратешких односа, саопштило је Министарство одбране.

Двојица званичника су констатовали да је војно-економска сарадња сада надограђена и другим садржајима у области одбране, а нарочито активностима војно-војне сарадње чиме се непосредно доприноси јачању оперативних и функционалних способности оружаних снага двеју земаља.

Амбасадор Ел Дахери уручио је министру одбране позив државног секретара одбране УАЕ Мухамеда Ахмеда ел Баваридија ел Фаласија да посети ту земљу у наредном периоду.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи