Читај ми!

Стефановић: Ђилас није одговорио на питања

Небојша Стефановић позвао је Драгана Ђиласа да објасни како је за време свог мандата као градоначелник трошио новац Београђана и како је постао један од најбогатијих људи у Србији.

Председник Градског одбора СНС-а Небојша Стефановић одговорио је председнику Демократске странке Драгану Ђиласу, истакавши да он (Ђилас) није дао одговоре на питања која интересују Београђане.

Стефановић је позвао бившег градоначелника Београда Драгана Ђиласа да објасни како је за време свог мандата трошио новац Београђана и како је постао један од најбогатијих људи у Србији.

У одговору на Ђиласово писмо у коме га председник ДС-а критикује због начина на који је говорио о кандидатима демократа за чланове привремене управе Београда, Стефановић је рекао да Ђилас није дао информације о ономе што је најважније, а то је начин на који је трошио новац Београђана.

"Најважније је да пружите одговоре о трошењу новца Београђана, и о томе како сте Ви лично постали један од најбогатијих људи у овој земљи", рекао је Стефановић.

Функционер СНС-а тражи од Ђиласа да јавно објасни и како је за време док је био на власти једна његова фирма имала промет већи од 38 милијарди динара.

"Оно што највише забрињава јесте чињеница да је само једна Ваша приватна фирма - 'Дајрект медија' откако сте Ви на власти, имала промет од преко 38 милијарди динара, у периоду док су државне компаније Града и Републике којима сте Ви управљали, постајале све сиромашније", тврди Стефановић у писму лидеру ДС-а.

Функционер СНС-а позвао је Ђиласа и да грађанима пружи информације о трошковима радова на Булевару краља Александра, у Пожешкој улици и парку код Вуковог споменика. Он је питао и због чега актуелна Дирекција за путеве не жели да технички одобри те радове иако њу воде људи из Ђиласовог мандата.

"Шта то кријете? Да ли се крије још једна пљачка новца грађана Београда?", упитао је Стефановић.

Функционер СНС-а затражио је и објашњење о постављању подземних контејнера у Београду и пословању више јавних градских предузећа, попут "Водовода и канализације".

Председник ДС-а Драган Ђилас је раније данас критиковао председника Градског одбора СНС-а Небојшу Стефановића због начина на који је говорио о кандидатима ДС-а за чланове привременог већа Београда.

Број коментара 19

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
34° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару