Читај ми!

СНС згрожен Јешићевом изјавом

Српска напредна странка тврди да је безобразлук и цинизам то што се Горан Јешић усудио да позове Владу да својим мерама исправља оно што је он уништио. Српски сељак је довољно пропатио због тенденциозних и злонамерних изјава Јешића који је на најсуровији начин понизио свако домаћинство и нанео вишемилионску штету Србији, поручује СНС.

Последња изјава Горана Јешића је "безобразлук и цинизам", јер се Јешић усудио да позове Владу Србије да исправи својим мерама оно што је сам уништио за само неколико дана, саопштила је Српска напредна странка.

Војвођански секретаријат за пољопривреду позвао је републичку владу да донесе уредбу којом ће обавезати произвођаче да откупљују млеко од сељака.

"Српски сељак је довољно пропатио због тенденциозних и злонамерних изјава Јешића који је на најсуровији начин понизио свако домаћинство и нанео вишемилионску штету Србији. Запрепашћени смо количином безобразлука, лажи од стране Драгана Ђиласа, Јешића и оно мало њихових послушника из Демократске странке, који су за само неколико дана потпуно разорили српску привреду - од српског сељака до комплетне индустрије млека", наводи се у саопштењу.

СНС захтева од Ђиласа, Јешића и Демократске странке да одмах кажу који интересни лоби стоји иза њихових "безочних лажи и интрига", које су намерно продуковали да би изазвали хаос на тржишту, у циљу даљег уништавања државе Србије.

"Позивамо манипуланте из ДС да се јавно извине грађанима и да надокнаде вишемилионску штету, коју су директно нанели држави. Познато је да имају од чега, јер се резултат вишегодишњег пљачкања Србије налази управо на њиховим банковним рачунима. Српска напредна странка, која је окосница Владе Србије, наставиће да мерама помаже развој српске пољопривреде и учиниће све да и ову штету, коју су нанели Ђилас и Јешић, поправи и помогне српском сељаку и произвођачима млека", поручују напредњаци.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
7° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи