Читај ми!

Протестни скуп СРС-а у Крагујевцу

Српска радикална странка одржала протестни скуп и шетњу у Крагујевцу, под паролом "Слобода Шешељу". На данашњи дан 1991. године та странка почела је да делује под тим именом.

Под паролом "Слобода Шешељу", Српска радикална странка одржала је протестни скуп и шетњу у Крагујевцу, где је на данашњи дан 1991. године та странка почела да делује под тим именом.

Једино наша идеологија српског национализма и наше супротстављање уласку Србије у ЕУ може да донесе опоравак и спас за државу и народ, поручио је заменик председника СРС Немања Шаровић, саопштено је из те странке.

Окупљени су, како се наводи, најоштрије осудили деценију "хашке тираније", изразили подршку председнику странке Војиславу Шешељу и осудили "квислиншки режим" у Србији.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
8° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи