Волим класику

Емисија "Волим класику" је у потпуности посвећена младим музичарима.

Тема емисије је "Меморијално такмичење за најбоље младе композиторе Андрија Чикић" које је први пут одржано новембра прошле године у Задужбини Илије М. Коларца и носи име талентованог младог пијанисте и композитора Андрије Чикића, а чува успомену на децу и школског чувара трагично страдале у школи Владислав Рибникар 3. маја прошле године.

У емисији наступају првонаграђени у млађој категорији од десет до четрнаест и у старијој категорији од четрнаест до осамнаест година.

Ансамбл домаћин емисије је оркестар Школе за музичке таленте из Ћуприје који наступа самостално у композицијама Константина Бабића и Андрије Чикића и као пратња наступима младих композитора, првонаграђених на "Првом меморијалном такмичењу Андрија Чикић".

Млади композитори који изводе своје композиције су Марко Живковић, Давид Божић, Миа Јанковић и Миа Лехки, а пијанисткиња Ива Вуковић која је на Меморијалном такмичењу Андрија Чикић изводила све композиције које су ушле у ужи избор, сада у емисији свира "Ноктурно" Дејана Деспића.

Уредник серије: Силвана Грујић

Водитељи: Силвана Грујић и Александар Пековић

Редитељ: Петар Станојловић

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара