Сасвим природно: Гастро тура - авантура, други део

У другом делу емисије настављамо пешачење на крпљама. Успон је све већи, али и све чешће су такозване гастро паузе.

Пробали смо домаће пиво, упознали локалне произвођаче сира, лично председник општине нам је служио вино.

Гастро тура није само забавна већ врло поучна прича и пример како повезати активности у природи са локалним произвођачима хране и пића. Ово је туристичка пунуда од које цела заједница има користи, а не само појединац који организује. 

 

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом