Од плуга до дигиталне фарме: Традиција

Југ Србије познат је по много чему, између осталог, и по храни. Ту се људи вековима традиционално баве сточарством, па је овај део Србије чувен по месу и млечним производима.

Видећете како се, захваљујући вештини, стрпљењу и мајсторском умећу многих генерација, праве пеглана кобасица и пиротски качкаваљ. Начин припреме пиротског качкаваља ушао је на листу нематеријалног културног наслеђа Србије, а производ има ознаку географског порекла.

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару