Јутарњи програм

Ако и оај уторак започнете уз јутарњи програм РТС-а, припремили смо вам и ово:

Нешто пре 7 подсећамо вас, шта подразумева дуално образовање? Колико сада имамо обраовних профила и ученика и каква је перспектива развоја дуланог образовања у Србији.

Тешка је ова година за пчеларе у Србији! Производња меда у Србији је ове године мања за 30 до 80 одсто због неповољних временских прилика и неадекватне употребе хемијских средстава за заштиту биља која изазива помор пчела. Шта можемо да променимо и како да сачувамо пчеле, нешто после пола 8!

Хришћански верници који поштују нови Грегоријански календар данас славе Бадњи дан, а сутра Божић. Како треба обележити ове дане, и који се обичаји везују за овај празник, сазнаћемо од београдског Надбискупа Станислава Хочевара после јутарњег дневника!

Агенција за безбедност саобраћаја прошле недеље обележила је 10 година рада, а за то време постала је један од кључних субјеката безбедности саобраћаја. Шта се променило за ових 10 година и колико смо безбеднији у саобраћају, нешто после 9.

Завршетком источног крака Коридора 10, не само да је Србији сада ближа Бугарска, па и ЕУ, него су учвршћене и везе између Ниша и Пирота. Шта за ове две локалне самоуправе значи овај ауто пут и на којим још заједничким пројектима раде, откриће нам две Драгане, Сотировски и Тончић, начелнице Нишког и Пиротскох округа.

После 10 гост јутарњег програма је селектор фудбалске репрезентације Србије, Љубиша Тумбаковић. Можемо ли да прођемо бараж и да се после 20 година пласирамо на Европско првенство, ту су главна питања за селектора.

Култна представа Представа "Не играј на Енглезе" у "Београдском драмском позоришту" годинама је била распродата. Зашто су стали после 265-тог извођења, питаћемо глумца Марка Живића.

Њихове песме Добро да није веће зло, Мирис кармина, У срце ударај, врло брзо постали су хитови у целом региону, а они један од најпопуларнијих бендова. Пред крај емисија у студију јутарњег програма Леxингтон бенд...

Уредник емисије је Александар Туцаковић, а водитељ Драгана Косјерина!

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару