Фудбал - ЛШ: Олимпијакос - Црвена звезда

Фудбалери Црвене звезде гостују код екипе Олимпијакоса, у оквиру последњег, шестог кола групе Б Лиге шампиона. Меч се игра на Јоргос Караискаки стадиону у Пиреју од 21 час, уз директан пренос на Првом програму РТС-а. Коментатор утакмице биће Немања Матић.

Биће то одлучујући дуел за останак у европским такмичењима и на пролеће, с обзиром на то да оба тима имају прилику да се нађу у шеснаестини финала Лиге Европе.

Бајерн Минхен и Тотенхем су већ изборили пласман у осмину финала Лиге шампиона из групе Б, тако да ће Олимпијакос и наш шампион у директном окршају одлучивати о пласману у нокаут фазу Лиге Европе.

Црвена звезда има три бода, освојена управо после победе над Олимпијакосом у првом мечу ових тимова у Београду, када је Црвена звезда у другом колу групе Б славила пред својим навијачима са 3:1. Стрелци за наш тим на том мечу били су Вулић, Милуновић и Боаћи, док је гол за Олимпијакос постигао Семедо.

Са друге стране, Олимпијакос има само један бод после пет кола, освојен у првом колу против Тотенхема. У тој утакмици која је такође одиграна у Пиреју, Олимпијакос је против Спарса водио са 2:0, али је на крају били 2:2, и то је једини поен тима из Грчке у досадашњој фази елитног клупског такмичења ове сезоне.

Црвеној звезди је и реми довољан да би се пласирала у шеснаестину Лиге Европе, док Олимпијакос мора да слави на свом терену, уколико жели да настави овосезонску европску авантуру и током 2020.

Домаћи тим је благи фаворит у овом сусрету, међутим Милојевићев тим свестан је да ће услед жеље домаћих за победом у овом дуелу, имати шансу да у контранападима уради нешто више против Олимпијакоса.

Обе екипе стоје одлично на табели у домаћим шампионатима, лидери су на табели и боре се за шампионску титулу.

Утакмица шестог кола групе Б Лиге шампиона између Олимпијакоса и Црвене звезде игра се у среду, од 21 час уз директан пренос на Првом програму РТС-а. Коментатор меча биће Немања Матић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару