Читај ми!

Звезда гост Асвела у Лиону, О’Брајант не може да игра

Кошаркаши Црвене звезде играју вечерас у Француској против Асвела заостали меч 4. кола Евролиге. Почетак сусрета је у 20.45. Последње појачање црвено-белих Џони О’Брајант нема право наступа.

Српски евролигаш је пут Француске отишао без последњег појачања, Американца Џонија О’Брајанта, који због прописа нема право наступа на том сусрету.

Наиме, могућност да се нађу на терену имају само играчи који су били регистровани у тренутку првобитног термина меча (15. октобар).

Звезда у овај дуел улази након два везана неуспеха у елитном такмичењу (порази од Химкија и Бајерна на гостовањима), али и тешко извојеване победе против Приморске у Копру у АБА лиги.

Ипак, тренер Црвене звезде Саша Обрадовић верује да његов тим може до треће победе у такмичењу.

"Асвел је скуп изванредних атлета, дакле екипа која игра тимску кошарку и екипа која у својим редовима има врло искусне играча, али и неколицину млађих и као такви су одличан микс. У неким периодима утакмице уз ту атлетску кошарку, доста форсирају игру на Мустафу Фола. Ми са друге стране, уз све наведено у предходном периоду напредујемо, не рачунајући утакмицу у Копру. Физички статус екипе који је врло важан, посебно у оваквом распореду утакмица је све бољи из дана у дан. Очекујем да ћемо одиграти добру утакмицу и много боље у завршници него неке у претходном периоду" рекао је тренер црвено-белих у најави меча. 

Одложени дуел четврте рунде између Асвела и Звезде почиње у 20.45, уз текстуални коментар на нашем порталу.

субота, 28. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи