Читај ми!

Обрадовић пред Асвел: Спој младости, искуства и врхунских атлета

Тренер кошаркаша Црвене звезде Саша Обрадовић пред гостовање у Лиону против екипе Асвела рекао је да је француска екипа скуп изврсних атлета, који играју тимску кошарку.

Црвено-бели у среду од 20.30 часова у Лиону играју заостали меч елитног такмичења против екипе Асвела.

"Уз атлетску кошарку, доста форсирају и игру на Мустафу Фола. Ми са друге стране, уз све наведено у претходном периоду напредујемо, не рачунајући утакмицу у Копру, физички статус екипе који је врло важан, посебно у оваквом распореду утакмица је све бољи из дана у дан. Очекујем да ћемо одиграти добру утакмицу и много боље у завршници него неке у претходном периоду" рекао је Обрадовић.

Звездин кошаркаш Огњен Добрић у последња два меча АБА лиге имао је запажен учинак, а пред гостовање у Француској каже да је ритам веома напоран, али и изазован.

"Одиграли смо две утакмице у размаку од 40 сати, нисмо имали превише времена да се припремимо за наредну. У новембру ће заиста бити изазовно, због рејтинга ривала у Еврологи, распореда, путовања и свега што нас окружује", рекао је Добрић.

"Очекује нас физички изузетно снажна екипа, која доста полаже на тај аспект игре и у том делу знамо да ћемо морати да одиграмо чврсто и борбено. Потрудићемо се да избегнемо падове у игри које смо дозволили у Москви и Минхену и одиграмо свих 40 минута концентрисано, како бисмо дошли до победе. Посао неће бити лак, чека нас тим који је показао да је након паузе због короне, спреман, што су показали и против Басконије", закључио је Добрић.

Звезда се одмах након утакмице у Лиону враћа за Београд, јер је већ у петак очекује нови тежак сусрет у Евролиги, пошто ће гост дворане "Александар Николић" бити екипа мадридског Реала.

субота, 28. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи