Читај ми!

Дангубић: Морамо да дамо све од себе да победимо Венецију

Кошаркаш Партизана Немања Дангубић, пред меч са Венецијом у Еврокупу, изјавио је да ће то бити тежак дуел и да његова екипа мора да да све од себе како би забележила тријумф на гостовању. Црно-бели и Венеција одмериће снаге на утакмици од 20.30 у среду.

Оба тима у групи А имају скор од две победе и три пораза, с тим да су црно-бели у првом овосезонском сусрету у Београду славили са 95:73 али Дангубић сматра да их очекује много неизвеснији меч у Венецији.

"Квалитетна екипа. Веома битна утакмица у нашој групи, где је ситуација доста уједначена. Морамо да се припремимо и да одемо да дамо све од себе да победимо. Биће тешко, јер је то екипа која игра добро на свом терену. Мислим да ће они бити мотивисани због прве утакмице, где смо одиграли веома добро и победили са великом разликом. Сигурно ће бити реакција. Немамо много времена да се бавимо тим стварима, морамо да унапредимо игру и да будемо бољи него што смо били против Задра.", рекао је Дангубић за ТВ Партизан.

Управо је Дангубић био један од најзаслужнијих за победу црно-белих против Задра у АБА лиги, када је сусрет завршио са 15 поена без промашеног шута.

"Битна победа против неугодног противника, задовољни смо. Наша енергија и приступ у већем делу утакмице су били добри. Ломили смо противника таквим приступом и у одбрани. Ја сам се исто тако увео у меч, имао задатак да чувам њиховог плејмејкера и то сам се концентрисао током утакмице. Погодио сам шутеве у трећој четвртини, само сам искористио шансу која се отворила у нападу, где су ме саиграчи пронашли на отвореним шутевима", закључио је Дангубић.

субота, 28. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи