Јокић: Било је добро

Центар Денвера Никола Јокић постигао је 35. троструки двоцифрен учинак у победи над Мемфисом са 119:110. После утакмице био је задовољан својим учинком и изразио жељу да и у наредној утакмици понови исту игру.

Никола Јокић је остварио рекорд сезоне са 31. постигнутим поеном уз које је имао по 10 асистенција и скокова за свој 35. трипл-дабл учинак у каријери, а у изјавама после меча је истакао заслугу целог тима за тај успех.

"Било је добро. Дао сам много поена у првој четвртини, лопте су улазиле, па сам мало више шутирао. Саиграчи су ме проналазили, тренер је цртао акције за мене и било је ово добро вече за мене и за Нагетсе", рекао је Јокић.

Протекле ноћи у НБА лиги интернационалци са ових простора имали су запажене улоге у својим тимовима.

Богдан Богдановић и Немања Бјелица су били одличи али је њихов Сакраменто поражен од Финикса са 112:110, попут Николе Вучевића у поразу Орланда од Милвокија, а Лука Дончић је предводио Далас у победи над Голден стејтом са 141:121.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи