Вучевић: Очекујем све боље резултате

Ноћас је одигран низ НБА утакмица, Денвер Нагетси су победили Мемфис 119 према 110 уз још један трипл дабл Николе Јокића. А у Милвокију гостујући Орландо није успео да савлада домаће Баксе и поред још једне одличне партије Николе Вучевића, који је постигао 21 поен. Резултат је био 111 према 100 за Милвоки. Са Вучевићем је после утакмице разговарао ексклузивно за РТС Александар Жигић.

„Тешка утакмица за нас против одличне екипе иако су играли без Јаниса Аетокомба. Контролисали су читав меч. Ми смо од почетка били у дефициту. Враћали смо се на тренутке, али су они ипак контролисали целу утакмицу.", констатовао је Вучевић.

Говорећи о својој сезони и одличним партијама које је пружао, Вучевић је констатовао 

„Повреда ме је мало пореметила...У једном тренутку сам стварно добро играо и био проглашен играчем недеље, а онда... Па добро, сад сам се вратио... Као екипа играмо мало онако топло-хладно, некад добро а некад лошије. Фали нам мало да ужемо у неку серију са пар победа. У Орланду ми је одлично. Ово ми је осма сезона и надам се да ће бити све боље."

На констатацију да је 2019. био на Ол-стар утакмици са Николом Јокићем и Луком Дончићем, Вучевић је изразио наду да ће се то поновити и наредне године.

„Па, видећемо. Ако бог да, и никад се не зна, а и има још доста до тога. Било би нараво лепо да што више наших играча буде на окупу. Драго ми је да сви играју добро. Са некима се виђам чешће са некима слабије., али са свима имам добар однос. Кад се видимо увек се лепо испричамо."

Шта значи улазак у састав Ол-стар утакмице, да ли је то више нека врста дипломе или више печат каријере?

„Више је то неки знак поштовања од стране читавог НБА, тј читаве лиге јер једноставно тамо се изаберу најбоњи играчи за ту сезону. Ти је стварно велико поштовање и многи играчи који су имали сјајне каријере нису успели да икад буду изабрани за Ол-стар, тако да је то велики знак поштовања и драго ми је да сам био део тога."

О тренутној ситуацији у тиму и плановима за будућност, Вучевић је констатовао да им је увек у плану да се пласирају у пеј оф и да је уверен како ће то ове сезоне успети да ураде.

Завршница сезоне ће свакако бити занимљива и атрактивна. На крају се Никола Вучевић захвалио навијачима који му пружају подршку и свима пожелео срећне празнике и Нову годину.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи