Читај ми!

Оклахома "брејкнула" шампиона!

Кошаркаши Оклахоме после преокрета савладали Голден Стејт 108:102 и повели са 1:0 у финалној серији Западне конференције НБА лиге. Расел Вестбрук и Кевин Дурент надиграли Стефа Карија и нанели "Ратницима" први пораз на домаћем терену у овој сезони.

Прва утакмица плеј-офа финалне серије Запада у "Оракл арени" почела је доминацијом домаћег тима актуелног првака Голден Стејта који је убедљиво повео и у трећем делу утакмице имао предност од чак 14 кошева.

Али, управо кад се чинило да ће Оклахома претрпети и четврти пораз ове сезоне, Вестбрук и Дурент као да су почели да се надмећу у ефикасности предводећи тим до преокрета и прве победе.

Расположени Расел Вестбрук је утакмицу завршио као најефикаснији играч са 27 кошева, од којих је чак 24 постигао у другом полувремену.

Кевин Дурент је дао само кош мање, али је зато постигао одлучујући кош 30 секунди пре краја којим је Оклахома осигурала предност за победу.

Успешно их је пратио остатак екипе, Адамс се убацио 16, а Ибака 11 кошева.

На другој страни Стеф Кари није био уобичајено ефикасан, иако је убацио 26 кошева и постигао лични рекорд од 10 скокова у плеј-офу, јер је у предходним дуелима имао учинак од 46, 33 i 26 поена.

Пратили су га одлично Клеј Томпсон са 25 и Грин са 23 коша, али све то није било довољно да "Ратници" славе и у четвртом дуелу са Оклахомом у овој сезони.

Друга утакмица игра се у истој овој хали у ноћи између среде и четвртка.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи