Читај ми!

"Брада" и "Супермен" намучили Далас

Џејмс Харден и Двајт Хауард довели су Хјустон на корак од полуфинала плеј офа Запада. Победи против Даласа - 130:128, којом је Хјустон повео са 3:0 у серији, Харден је допринео са 42 коша, а Хауард са 26 ухваћених лопти!

У досадашњој каријери ни један ни други нису имали такав учинак у плеј офу. Харденов рекорд износио је 37 поена, а остварио га је прошле године против Портланда, док је Хауард, предводећи Орландо до финала 2009, против Филаделфије чак 24 пута био највиши у скоку.

У пораженом Даласу Дирк Новицки и Монта Елис убацили су по 34 коша. Наредна утакмица играће се опет у Даласу у ноћи између недеље и понедељка.

Сан Антонио је савладао Клиперсе из Лос Анђелеса са 100:73 и повео са 2:1 у серији у којој се игра до четири победе. 

Са 32 поена Кави Леонард био је најефикаснији актер сусрета и најбољи појединац Сан Антонија у чијим редовима се још истакао француски репрезентативац Борис Диао са 15 кошева.

На супротној страни Блејк Грифин је био потпуно усамљен. Грифин је са 14 поена био најбољи стрелац Клиперса, са десет ухваћених лопти најбољи скакач, а са пет асистенција и једини прави плејмејкер пораженог тима.

Наредна утакмица игра се у ноћи између недеље и понедељка, такође у Сан Антонију.

Најзад, одиграна је и једна утакмица на Истоку у којој је Вашингтон савладао Торонто са 106:99 и, попут Хјустона, повео са 3:0 у серији.

Са 24 коша и 13 скокова Марчин Гортан је био најистакнутији у победничком тиму, док је код Торонта предњачио ДеМар ДеРозан са 32 поена, од којих је чак 20 постигао у првој четвртини.

Резултати:

ИСТОЧНА КОНФЕРЕНЦИЈА:
Вашингтон - Торонто 106:99 (3:0 у серији)
ЗАПАДНА КОНФЕРЕНЦИЈА:
Далас - Хјустон 128:130 (0:3)
Сан Антонио - Л.А. Клиперс 100:73 (2:1)

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи