Акојон већ напустио Партизан!

Кошаркашки клуб Партизан и амерички плејмејкер Џош Акојон споразумно су раскинули уговор, саопштено је на сајту клуба. Веома сам тужан што одлазим из Београда без освојене титуле и пласмана тима у Евролигу, рекао је Акојон.

Партизан се разишао са америчким комбо-беком Џошом Акојоном, после свега месец и по дана сарадње.

Изгледа да у Партизану нису задовољни партијама Акојона, па је уследио растанак клуба и играча.

Подсетимо, Акојон је у редове Партизана стигао пре месец и по дана, када је најављиван као велико појачање. Међутим, очигледно је да није оправдао очекивања.

Он је за сајт клуба рекао да му је жао што напуста црно-беле.

"Веома сам тужан што одлазим из Београда без освојене титуле и пласмана тима у Евролигу. Моја повреда рамена наставила је да се погоршава и узнемирен сам због тренутка када се догодила", рекао је Акојон.

Овај 29-годишњи плејмејкер је рекао да Партизан има "најбоље навијаче на свету" и додаје да све у клубу доживљава као породицу.

"Заувек ћете бити моја породица, волим вас и хвала вам за време које сте ме пустили да будем део Партизанове породице. И још једном, жао ми је што нисам био на 100 одсто могућности да вам помогнем на терену. Београд је диван град који ме је топло дочекао, никада нећу заборавити то искуство. Увек ћу вас пратити и желим вам много успеха у будућности", додао је Акојон.

Црно-бели су Акојону пожелели срећу у наставку каријере.

Партизан је прошле недеље испао из полуфинала АБА лиге након пораза од Црвене звезде од 3:1 у победама. Тиме су црно-бели поново остали без пласмана у Евролигу.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи