"Орлови" комплетни

Фудбалска репрезентација Србије комплетирана је доласком капитена Дејана Станковића и Николе Жигића. Њих двојица су стигли у хотел Кралерхоф у Леогангу нешто пре 23 сата у уторак увече

Станковић је добио неколико дана одмора после освајања титуле првака а Жигић је претходна два дана искористио да доврши преговоре са Бирмингемом и прође лекарске прегледе у тиму из Премијер лиге Енглеске.

Изостанак Станковића је био очекиван али Жигићев није. Новинари који су са репрезентацијом су прихватили објашњење да "није са екипом из приватних разлога". Већ неколико сати касније сазнало се из британских медија (телевизија Скај) да српски нападач преговара са Бирмингемом те да је питање тренутка када ће потписати уговор. Дан касније то се и догодило.

Обојицу су дочекали чланови стручног штаба, честитали им на титули и уговору а фудбалери су брзо отишли до својих соба уморни од дугог пута.
 
Сада више не би било изненађење да још неко од играча због "приватних обавеза" напусти тим на дан, два. 

Милош Красић је свестан да му прича о преласку у неки други тим одузима много енергије одложио одлуку до после шампионата.
 
"Мислио сам да је боље решити све пре одласка у Јужну Африку али када сада видим ово што се дешава можда је боље а то урадим после. Концентрисан сам само на Светско првенство и не размишљам даље од прве утакмице против Гане. Да се што боље спремимо за првог противника, да добијемо што више информација о њима..."

25-огодишњи играч је одрадио читав поподневни тренинг. Крај преподневног он је провео седећи на клупи и посматрајући саиграче. 
 

Претходни тренинг био је и најпосећенији до сада јер се скупило око стотину људи, углавном спрских исељеника који живе у околним местима. То је био највероватнији разлог што је селектор Радомир Антић дозволио да тренинг буде отворен до краја. Првобитна информација је била да ће бити дозвољено пратити само првих 15 минута. Свако од заинтересованих дошао је са неким српским обележјем. Мајицом, заставом, тренерком...а многи су чак и добацивали током тренинга тражећи аутограм.  
 
У четвртак пре подне први пут би требало да национални тим Србије буде комплетан на тренингу у Леогангу. Поново су заказана два тренинга.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 01. јул 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару