Жалба по Антићу

Грех мали, казна престрога – следи жалба. Фудбалски савез Србије упутио је жалбу Апелационој комисији Међународне фудбалске федерације на казну која је изречена селектору нашег националног тима Радомиру Антићу. Промене у стручном одбору ФСС.

Дисциплинска комисија ФИФА је 7. јула казнила Антића са четири утакмице забране вођења тима и новчано са 14.000 франака због тога што је после утакмице против Аустралије на Светском купу у Јужној Африци вређао судију Хорхеа Ларионду.

ФСС је саопштио да је на седници Одбора за хитна питања одлучено да Слободан Сантрач на челу Стручног одбора ФСС замени досадашњег председнка Љубишу Тумбаковића.

Уместо Милорада Косановића и Александра Јанковића, којима је истекао мандат, за чланове Стручног одбора ФСС изабрани су Слободан Симић и др Миљко Ристић.

Нови потпредседници Стручног одбора су Душан Савић и Аца Ковачевић.

Број коментара 23

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се