Евра и Рибери поново у репрезентацији

Селектор фудбалске репрезентације Француске Лоран Блан поново је позвао у државни тим Патриса Евру и Франка Риберија за мечеве против Луксемнбурга и Хрватске.

Евра је био један од учесника инцидента током Шампионата света у Јужној Африци 2010. године, када су репрезентативци Француске били у сукобу са бившим селектором Рајмоном Доменеком.

Првотимац енглеског Манчестер Јунајтеда кажњен је од Фудбалског савеза Француске са пет мечева суспензије, а многи спортски радници захтевали су да се он и остали изгредници више не позивају под заставу.

Селектор Блан желео је да га позове и за пријатељску утакмицу са Бразилом, у фебруару у Марсељу, али искусном левом беку тада још није истекла казна. С обзиром да је дефанзивцу Барселоне Ерику Абидалу пре два дана установљен тумор на јетри, селектор "триколора" није имао избора па је позвао Евру.

Риберијева казна од три меча већ је истекла, али он није играо за француску селекцију пошто је био повређен.

Француска ће гостовати Луксембургу у истоименом граду 25. марта у квалификационом мечу за одлазак на Првенство Европе 2012. године у Пољској и Украјини, а четири дана касније одиграће пријатељски меч против Хрвата у Сен Денију.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи