Читај ми!

Вашингтон обавио дужност у НБА, потписао за Шарлот и чека повратак у Београд

Амерички кошаркаш у редовима Партизана Двејн Вашингтон потписао је уговор са НБА екипом Шарлот хорнетса, саопштио је амерички клуб. Ово представља протоколарни потез Вашингтона услед појединих трејдова у НБА лиги, а очекује се да ће наставити сезону у дресу црно-белих.

Вашингтон се после само две одигране званичне утакмице за Партизан вратио у САД због неопходних формалности у које је неочекивано уплетен.

Претходно је добио одобрење клуба да отпутује у САД, наредни корак је да Хорнетси отпусте Вашингтона, а он би на крају требало да потпише нови уговор са Партизаном и врати се у екипу Жељка Обрадовића.

"Председник кошаркашких операција Шарлот хорнетса Џеф Питерсон саопштио је данас да је клуб добио три пика из другог кола, бека Чарлија Брауна, бека Дакуана Џефриса, бека Двејна Вашингтона и новчане накнаде у замену за НБА права на драфту за центра Џејмса Наџија као део размене три клуба са Минесота тимбервулвсима и Њујорк никсима. У одговарајућем потезу, Хорнетси су се одрекли бекова Маркуса Герета и Кејлеба Меконела", стоји у објави на сајту Шарлота.

"Вашингтон је сакупио 79 наступа (10 стартова) у две НБА сезоне са Индијана пејсерсима и Финикс сансима, бележећи 9,1 поен, 1,5 скокова и 1,9 асистенција за 17,2 минута у просеку. Сезону 2023/24 провео је играјући за Вестчестер никсе и КК Партизан, српски клуб из Евролиге", закључује се у објави Шарлота.

Вашингтон је одиграо оба меча Партизана у АБА лиги, убацивши 13 поена против Борца и оставши на нули у дуелу са Спартаком.

четвртак, 03. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи