Вердер коначно победио

Вердер је у 25. колу Бундеслиге забележио седми тријумф у сезони и тако побегао са самог зачеља тебеле. У другом мечу дана Хамбург изгубио на домаћем терену. Качар играо целу утакмицу, али постигао ауто-гол. До краја сезоне готово пола лиге ће се борити за опстанак.

Вердер Бремен надиграо је Фрајбург и тако окончао серију од шест утакмица без победе. Ова три бода могу бар до следећег викенда да умире тренера Томаса Шафа, јер је клуб побегао са самог дна табеле. Стрелци за Вердер били су Сандро Вагнер, Клаудио Пизаро и Марко Марин. Једини гол за Фрајбург постигао је Папис Демба Сисе.

Овај тријумф подиже Бремен на 14. позицију са 28 бодова, три више од Штудгарта, првог тима који се налази у опасној зони. За бодове који ће и следеће сезоне обезбедити играње у првој лиги Немачке, бориће се скоро пола тимова у лиги, јер на девет кола пре краја шампионата десетопласирани Шалке има само пет бодова више од претпоследњег Кајзерслаутерна, односно осам више од последње Борусије из Менхенгладбаха.

У другој утакмици данашњег програма, Хамбургер је поражен на свом терену од Мајнца. Гојко Качар одиграо је свих деведесет минута у домаћој екипи, али је у 61. минуту дао ауто-гол и тако изједначио резултат на 2:2. Мајнц је головима Шурлеа и Хелера у последњих осам минута меча однео сва три бода из Хамбурга, који се сада пао на седму позицију.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи