Тотенхем жели Дрогбу

Нападачи Тотенхема од почетка сезоне постигли су само осам голова, па ће менаџер тима на лето готово сигурно потрошити новац на довођење центарфора. Дидије Дрогба је прва опција, а у игри је и Кевин гамеиро из Лоријена.

Хари Реднап ће на лето покушати да потпише Дидијеа Дрогбу, ако се отвори простор за трансфер, јављају енглески медији. "Певци" желе да појачају нападачку линију, пошто су Дефо, Пављученко и Крауч заједно постигли само осам голова од почетка шампионата.

Тотенхем другу годину за редом "јури" четврту позицију, која доноси квалификације за Лигу шампиона, али учинак нападача није у складу са оваквим циљевима клуба, па се челници надају да ће им бивши нападач Олимпика из Марсеља донети неопходну ефикасност.

Дидије Дрогба пуни 33 године ове недеље, а садашњи уговор са "плавцима" му истиче на крају следеће сезоне. Ако се одлучи за прелазак у редове градског ривала, мораће да пристане на значајно смањење плате, пошто Тотенхем нема исту финансијску моћ као власник Челсија Роман Абрамович.

Нападач Лоријена Кевин Гамеиро такође се налази на листи жеља менаџера Тотенхема, али се за његов потпис бори и Арсенал, тако да је неизвесно ко ће обезбедити услуге овог 23-годишњака.

Реднап је одлучан да обезбеди услуге доказаног голгетера, како се не би поновила још једна сезона у којој неће бити голова од стране играча од којих се то највише очекује.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи