Марота не смењује Дел Нерија

Очајне игре и катастрофална форма екипе у последње време, уз болни пораз од Милана, после којег су шансе Јувентуса за пласман у Лигу шампиона сведене на минимум, нису довољне да "стара дама" смени Луиђија дел Нерија. "Одговорност за лоше резултате мора се поделити равномерно", рекао спортски директор Марота.

Иако се увелико нагађа ко би могао да земени Луиђија дел Нерија на клупи Јувентуса, после пораза "старе даме" од Милана, овај тренер је добио подршку спортског директора клуба Ђузепеа Мароте.

Јувентус се још у првом делу првенства опростио од титуле, а очајним играма у последње време озбиљно је довео у питање и освајање једног од места које води у Лигу шампиона.

Пораз од старог ривала, Милана, само је долио "со на рану" нестрпљивим навијачима. Ипак, Марота сматра да одговорност није само на тренру Дел Нерију.

"Одговорност за лоше резултате мора се поделити равномерно, није фер да сву кривицу преузме тренер", рекао је Марота за клупски сајт.

Он је нагласио да је Милан победио у лошој утакмици у којој је из три шансе постигао један погодак.

„То је била лоша утакмица, где је било мало разлике између две екипе, иако Милан има јачи тим... Противник је постигао погодак у другом полувремену и имао два опасна покушаја у првом. Ако ову утакмицу упоредимо са дуелима против Лећеа и Болоње, јасно је да су се играчи више трудили", рекао је Марота.

Спортски директор "старе даме" нагласио је да дрес Јувентуса и Милана увек носи посебну одговорност, и најавио је да ће у следећем прелазном року клуб у своје редове претежно доводити квалитет квалитетне и искусне интернационалце.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи