Челси зове Гранта

Роман Абрамович жели да промени структуру клуба и људе који се налазе на организационим позицијама. Аврам Грант би могао да се врати на Стамфорд Бриџ као директор фудбала, иако има добар уговор са Вест Хемом.

Аврам Грант могао би поново да буде члан Челсија, али овог пута као директор фудбала на Стамфорд Бриџу. Због тешке ситуације у којој се налазе "чекићари", Израелац константно размишља о отказу, иако је недавно потписао четворогодишњи уговор са Вест Хемом.

Роман Абрамович жели да промени структуру клуба, па разматра да у клуб доведе 56-годишњег стручњака, који је 2008. године довео "плавце" до финала Лиге шампиона.

Спортски директори Френк Андерсен и Ли Конгертон највероватније одлазе у Хамбург, па би Рус на челу клуба могао да понуди посао човеку који је пре три године обезбедио прво финале Лиге шампиона у историји клуба.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи