Сви напоље!

Аргентински судија Дамиан Рубино поставио је светски рекорд, пошто је на једној утакмици показао 36 црвених картона! Претходни рекорд постављен је на утакмици парагвајске лиге 1993. године, када је судија 20 пута показао учесницима пут до свлачионице.

Утакмица између Клејполе и Бикторијано Аренаса до средине другог полувремена била је сасвим уобичајена. А онда је на сцену ступио судија Дамиан Рубино.

Након првог искључења које је показао, почела је општа туча у којој су учествовали фудбалери, стручни штабови и навијачи. Како би смирио ситуацију, арбитар је показао црвени картон свим играчима, фудбалерима на клупи и тренерском особљу.

Тренер Клајполе видео је овај инцидент другачије, тврдећи да је већина учесника само желела да прекине читаву збрку. Иако је беспотребно рећи, поменућемо да је фудбалски савез Аргентине покренуо истрагу.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи