Први бод Чукаричком

Тим са Бановог Брда освојио први бод у првенству, одигравши нерешено у Јагодини (1:1). Ремизирали и Слобода и Смедерево, као и Борац и ОФК Београд. Победе Спартака и БСК-а. Сутра дерби у Новом Саду, Звезда дочекује Металац.

Фудбалери Чукаричког играли су данас у Јагодини нерешено са истоименим тимом 1:1 и у седмом колу Супер лиге освојили први бод у текућој сезони српског првенства.

Чукарички је повео голом Филипа Ратковића у 13. минуту, што је уједно био и први погодак за београдску екипу у новој сезони. Коначан резултат је у 45. минуту поставио Бојан Бељић, па је тим са Бановог Брда прекинуо низ од шест узастопних пораза.

Спартак је у Суботици савладао кулски Хајдук са 1:0 и барем привремено преузео треће место на табели српског првенства. Хајдук је остао на једном боду, па је са Чукаричким на зачељу табеле. Победнички гол за Спартак, који сада има 13 бодова, постигао је Војо Убипарип у 44. минуту меча.

Слобода Севојно, остала је непоражена на гостовању код Смедерева 0:0. Без победника завршио се и дуел Борца и ОФК Београда у Чачку 1:1.

Домаћи су повели голом Бразилца Вашингтона у 33. минуту, а бод ОФК Београду донео је Весељко Тривуновић, који је у 90. минуту био прецизан са пенала досуђеног због играња руком првотимца Борца у свом казненом простору.

Минималну победу остварио је и БСК, који је на Карабурми савладао Јавор са 1:0 голом Асмира Кајевића већ у другом минуту. БСК-у је то прва победа у сезони.

Вечити ривали Партизан и Црвена звезда деле лидерску позицију са 16 бодова, док је четвртопласитана Војводина сакупила 12. Војводина ће сутра бити домаћин Партизану у дербију седмог кола, док ће Звезда угостити Металац. Петопласирани Рад, који има 11 бодова, биће домаћин Инђији.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи