Ристић: Било је како је било, важно да смо у финалу

Фудбалер Црвене звезде, Михаило Ристић, после пораза од Чукаричког (1:2) и пласмана у финале Купа Србије, рекао је да одиграо психолошки тежак меч због промене тренера, али да очекује достојан завршетак сезоне.

Црвено-бели су након одласка Миодрага Божовића и дебија Бошка Ђуровског изгубили од Чукаричког на стадиону Рајко Митић, али захваљујћи тријумфу на Бановом брду (4:1) имају прилику да освоје трофеј националног купа после пет година.

"Била је изузетно тешка утакмица, пре свега психолошки, јер познато је шта нам се све издешавало у последње време. Резултат није добар, али важно је да смо у финалу. Нисмо очекигали да тако рано примимо гол, али смо имали визију шта треба да радимо. Имали смо само један дан да се уиграмо колико-толико, да покушамо да схватимо замисли тренера и прихватимо задатке. Нисмо имали много времена и било је како је било. Биће боље, верујем", рекао је Ристић, а преноси клупски сајт.

Ристић је јуче са капитенском траком предводио екипу против Чукаричког, истакавши да му она много значи.

"Није ми први пут да сам капитен Црвене звезде. То ми сатисфакција у сваком погледу и велика част", казао је млади Звездин унивезалац.

Како је навео, није му битно да ли ће противник у финалу Купа бити Партизан или Војводина.
"Ко год да буде противник, Звезда иде на победу и на трофеј", закључио је Ристић.

Партизан и Војводина од 18 сати играју реванш полуфинала, у првом сусрету било је 0:0.

Финале се игра 27. маја на стадиону "Карађорђе" у Новом Саду. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи