Бошко Ђуровски води Звезду до краја сезоне

Бивши фудбалер Црвене звезде Бошко Ђуровски тренираће тај клуб до краја сезоне, одлучено је на Одбору за хитна питања.

Помоћник Ђуровском биће Милан Косановић, бивши селектор кадетске репрезентације Србије.

Ђуровски ће екипу предводити уместо Миодрага Божовић који је данас поднео оставку после пораза од Вождовца у 34. колу Суперлиге Србије.

Звезда је у суботу изгубила од Вождовца са 3:2, после чега има три бода заостатка за водећим Партизаном на табели Суперлиге, три кола пре краја првенства Србије.

Ђуровски је тренерску каријеру почео у Сервету, а потом је дошао у Србије, где је предводио Раднички Обреновац, Рад, Срем, ПСК Панчево и Раднички Ниш.

Он је потом 2006. године био помоћник Душану Бајевићу у Звезди, да би марту 2007. године преузео ту функцију од Бајевића који је за време утакмице са новосадском Војводином поднео оставку. Ђуровски је са црвено-белима тада освојио дуплу круну.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи