Лешњак: Показали смо карактер!

Тренер фудбалера Чукаричког Милан Лешњак оценио је да је његова екипа показала карактер у победи над Црвеном звездом, у трећем колу плеј-офа Суперлиге Србије.

"Важна је победа. Не знам да ли је ово наша најбоља утакмица, играли смо добро и у претходним. Ми смо били у предности јер није било Звездине публике. Мало је Звезда доминирала, мало ми из контре, на крају је резултат 2:1. Момци су показали крактер и срећан сам због тога", рекао је Лешњак после утакмице за телевизију Арена.

Чукарички је на стадиону "Рајко Митић" у Београду победио Црвену звезду са 2:1, у трећем колу плеј-офа Суперлиге Србије и остварио седму узастопну победу.

Звезди је била потребна победа да освоји шампионску титулу, али је претрпела први пораз у првенству.

На констатацију новинара да Чукарички има шансе да освоји титулу, Лешњак је рекао да је Звезда заслужила да буде шампион и да је неозбиљно причати нешто друго.

"Звезда заслужује да буде прва и ту нема приче. А ми који ћемо бити, други, трећи... Идемо из утакмице у утакмицу, за сад иде добро. Леп је низ победа. Сутра ћемо урадити анализу ове утакмице и припремити следећу", рекао је он.

Фудбалер Чукаричког Андрија Павловић постигао је оба гола, а Лешњак га је похвалио, рекавши да заслужује да у наставку каријере оде у неки озбиљан европски клуб.

Тренер Црвене звезде Миодраг Божовић рекао је да је Чукарички заслужено победио.

"Створили смо много шанси, а примили смо јефтин гол из прекида. Чукарички се добро бранио, а ми смо играли споро, нисмо могли брже. Погодили смо пречку и стативу, могли смо и убедљивије да изгубимо, они су заслужено победили. Честитао сам свим играчима и тренеру на победи, не само Филипу Стојковићу", рекао је Божовић.

Звезда је прва на табели са 42 бода из 32 утакмице, а Чукарички има шест бодова мање и утакмицу више.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 22. август 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару