Терзић: ФСС очигледно жели рат са Звездом

Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић изјавио је да је срамотна одлука Дисциплинске комисије ФСС да казни црвено-беле са три утакмице без публике на свом стадиону и тако онемогући прославу титуле.

"Очигледно је да ФСС жели рат са Црвеном звездом. Ту конкретно мислим на Дисциплинску комисију, чији људи су марионете. Очигледно је да не желе добро Звезди, јер њихова намера показује да хоће да онемогуће прославу на нашем стадиону. Одлука је срамотна", рекао је Терзић Танјугу.

Црвено-бели до краја сезоне неће имати помоћ навијача због инцидената на 151. вечитом дербију, а уједно ће морати да плате 800.000 динара.

"Зна се колика је одговорност Црвене звезде у дербију. Овакав третман Звезда има годинама уназад. Не знам још да ли ћемо се жалити, сутра смо заказали седницу Управног одбора када ћемо и заузети став", поручио је Терзић.

Према његовим речима, многима сметају "добри резултати и моћна Црвена звезда", која иде путем опоравка и повратка на стазе старе славе.

"Овакве ударе очекујемо и у наредном периоду, али ћемо их издржати и на крају бити победник", закључио је генерални директор црвено-белих.

Дисциплинска комисија ФСС, због инцидената на 151. вечитом дербију, казнила је Црвену звезду са три меча без публике на домаћем терену и новчано 800.000 динара, а Партизан са два меча без навијача у гостима и 500.000 динара.

"Због слабе организације меча, употребе пиротехничких средстава, туче са навијачима Партизана, односно сукоба са жандармеријом и увредљивог скандирања, Црвена звезда ће играти три меча на свом стадиону без присуства публике. Истовремено, клуб је новчано кажњен у износу од 800.000 динара", наводи се у саопштењу ФСС.

Партизан је кажњен због, како се наводи, употребе пиротехничких средстава, туче са навијачима Црвене звезде и увредљивог скандирања и одређује се забрана од два меча организованог присуства навијача Партизана, када клуб гостује.

И Партизан је кажњен новчано и то са 500.000 динара.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 22. август 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару