Лешњак пред дуел са Звездом: Да одиграмо најбоље против најбољег

Тренер фудбалера Чукаричког Милан Лешњак рекао је данас да је Црвена звезда фаворит у предстојећој утакмици и додао да ће његова екипа покушати да одигра најбоље што може "против најбоље екипе у првенству".

"Звезда је била брутална у првенству, то показује и број бодова. Били су доминантни и најбољи клуб у лиги. Тренер их је од почетка добро водио. Они ће бити свежији, јер нису играли у суботу. Очекујем добру утакмицу, не бих се бавио овим послом да не мислим да можемо да победимо. Звезда је фаворит, али надам се да ћемо одиграмо најбоље што можемо", рекао је Лешњак новинарима на стадиону Чукаричког.

Фудбалери Чукаричког играју у среду од 18.00 на стадиону "Рајко Митић" против Црвене звезде утакмицу 33. кола Супер лиге Србије.

Звезда је лидер на табели са 42 бода, док је Чукарички на другом месту са девет бодова мање.

"Ми гледамо само нашу рачуницу, направили смо наш мали свет у коме добро функционишемо. Звезда је шампион и причати нешто друго... то није нормално. Сигурно ће бити први, а видећемо да ли ће то бити после сутрашње утакмице или неке наредне", навео је тренер Чукаричког.

Утакмица ће се играти без публике због суспензије Звездиног стадиона након нереда навијача на 151. "вечитом" дербију, а Лешњак је истакао да му је жао што ће стадион бити празан.

Лешњак је додао и да се нада да његова екипа неће проћи као прошли пут када је Звезда гостовала на Бановом брду и славила са убедљивих 2:7.

Чукарички је у прошлом колу победио Партизан у гостима са 2:1, а на том мечу се повредио један од најбољих играча те екипе Петар Бојић после оштрог старта Николе Миленковића.

Лешњак је навео да је Бојић покидао укрштене лигаменте и да га чека најмање шест месеци паузе.

"То је ризик нашег посла, ми ћемо све урадити да му помогнемо да остане чисте главе и сутрашњу утакмицу посветићемо њему. Не бих се враћао на утакмицу с Партизаном и да ли је та победа додатни мотив пред сутрашњи дуел, три бода су три бода", рекао је Лешњак.

Фудбалер Чукаричког Бранислав Јанковић рекао је да је повреда Бојића тежак ударац за екипу, али да ће у сутрашњем дуелу покушати да наставе серију победа.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 22. август 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару