Читај ми!

Ле Талек: У Русији бих имао веће паре, али ово је посебно

Један од јунака победе Црвене звезде у 150. вечитом фудбалском дербију против Партизана Дамјан Ле Талек изјавио је да никада у животу није доживео ништа слично и да је евидентно да је доласком међу црвено-беле направио прави потез.

"Било је одлично, победили смо у гостима. Чуо сам да нисмо победили неколико година на стадиону великог ривала и зато је радост већа. Чини ми се да ја половина навијача било наша и радост са њима је зато била већа. Први пут ми је било овако, нисам доживео ништа слично у каријери. Осећај је јединствен", изјавио је Ле Талек за званични сајт клуба.

Он је посебно имресионирао у последњих 20 минута када је после искључења Александра Луковића принудно прешао на позицију штопера.

"Први пут сам у званичном мечу играо штопера. Истина је, могу да играм било где. Ако тренер тражи да играм штопера, није проблем". Ле Талек истиче да му импонује податак да је први Франзуз који је заиграо у српском вечитом дербију.

"Срећан сам што је тако јер волим да сам први у свему. То је добар податак, јер сад и у Француској због мене причају више о Звезди и њеним победама. Био сам свестан величине клуба и пре него што сам дошао, зато сада још више верујем да можемо све да победимо и наставимо са рекордима. Према његовим речима сада је дефинитивно јасно да је долазак у Звезду из руске Мордовије био прави потез.

"Могао сам у Русији да останем у неком мањем клубу и да играм за веће паре. Али, у Звезди знам да ће моја игра бити боља у овом тиму и да ће сви то видети. Када се игра добар фудбал можеш да покажеш колико знаш, када је екипа лоша ни игре појединаца се не виде. Звезда игра баш леп фудбал и хоћу да се уклопим у то", поручио је Ле Талек.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи