Читај ми!

Лалатовић: Нема изговора у Ивањици, хоћемо у полуфинале

Тренер фудбалера Војводине Ненад Лалатовић изјавио је да његову екипу очекује тешко гостовање у Ивањици против Јавора, али да неће бити изговора уколико се Новосађани не пласирају у полуфинале националног Купа.

"Јавор је можда и најбољи домаћин у лиги, пошто на последњих 27 утакмица код куће има само два пораза. Тај тим већ две године игра заједно, а у овом прелазном року нису продали ниједног играча. Апсолутно нас чека тешка утакмица, поготово што је Куп сам по себи врло неизвесно такмичење у којем поправног нема. Међутим, циљ нам је да прођемо даље и ту неће бити изговора", рекао је Лалатовић за сајт клуба.

Лалатовић се нада да би његов тим могао да "репризира" првенствени меч из јесењег дела сезоне, када је он победом у Ивањици дебитовао на клупи.

"Моја прва утакмица у Војводини била је баш у Ивањици против Јавора, који је до тог тренутка имао низ од 25 утакмица без пораза, али ето, на моју дебитантску срећу, ми смо победили 1:0. Сем нас, у том периоду тамо је славила још само Црвена звезда. И овога пута ћемо ићи на победу", изјавио је Лалатовић.

Новосађани се већ неколико дана налазе на мини припремама на Златибору, што довољно говори са каквим амбицијама путују у Ивањицу.

Утакмица четвртфинала Купа Србије између Јавора и Војводине игра се сутра од 16 сати.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи